Turističke informacije | Ture | Ulaznice za znamenitosti

Tura Rim noću – pešački obilazak sa vodičem (3 sata)

O turi

Preskočite red i učestvujte u vođenom obilasku Koloseuma   Rimski forum.

Obiđite znamenitosti Rima u zalazak sunca, u svoj njihovoj veličanstvenosti. Na ovoj trosatnoj pešačkoj turi sa vodičem, imaćete priliku da upoznate istoriju i arhitekturu ovog veličanstvenog grada, bez gužve i vreve turista koje ima tokom dana.

Ovaj nožni obilazak obuhvata najvažnije znamenitosti grada. Videćete Trg Navona, Panteon, Fontanu di Trevi, Kapitol i Koloseum.

Noćna tura znači da ćete pobeći i od užurbanog dnevnog tempa ovog izuzetno turističkog grada. Bićete svedoci istinske veličine Večnog grada na ovom  opuštenom i zabavnom tročasovnom obilasku sa vodičem.

Obilazak počinje pred kraj dana, tako da možete uživati u pogledu na zalazak sunca na nekim od najpoznatijih arhitektonskih dela antičkog sveta.

U obilazak je takođe uključen razgledanje Foruma, uključujući Carske forume, i opsežno objašnjanje stručnog vodiča (Koloseum i većinu Foruma je moguće videti spolja, te na ovoj turi nije predviđen ulazak ni u Koloseum  ni u Forume). 

Šta je uključeno?

Šta nije uključeno?

Rezervišite turu odmah!

OCENA
4.5/5

Mesto sastanka

Ispred stanice metroa Colosseo linija B, između zelenog kioska i žute autobuske stanice. Ne zaboravite da dođete 25 minuta ranije u odnosu na početak ture.

Ostavite odgovor

Sadržaj zaštićen kopirajtom. Nema krađe, ok?

Nije lepo kopirati tuđe tekstove!