Turističke informacije | Ture | Ulaznice za znamenitosti

Gde kupiti ulaznice za znamenitosti u Rimu i zašto kod nas?

Vodič kroz Rim - LOGO

+

+

Tražili ste – kupite: ulaznice za atrakcije u Rimu i okolini od sada na našem portalu! Vodič kroz Rim sarađuje sa popularnim bilet-servisima Tiqets i Get Your Guide. Napravili smo posebnu stranicu ulaznice za atrakcije u Rimu i okolini na kojoj ćete moći da steknete uvid u sve ulaznice koje su u prodaji, a videćete ih i na stranicama pojedinačnih atrakcija Rima za koje je potrebna ulaznica (Koloseum, Vatikanski muzeji, Vila d’Este…) i izgledaju ovako:

Tiqets

Get Your Guide

2. Zašto su ovi natpisi na engleskom? 

Trenutno nijedan bilet-servis ovog tipa nema mogućnosti prodaje na svim jezicima sveta, pa tako ni na našem, ali je ima na najtrazenijih 7. To je opet više od uobičajena 2 jezika (italijanski i engleski) na zvaničnim stranicama većine rimskih muzeja i atrakcija. Dakle, osim na engleskom, možete da koristite naš bilet-servis i na sledećim jezicima: nemački, španski, francuski, italijanski, holandski, portugalski.

3. Zašto kad odaberem ulaznicu na portalu “Vodič kroz Rim” budem redirektovan/a na sajt Tiqets ili Get Your Guide? Kako da znam da ste to vi i da je plaćanje na njemu sigurno? 

Bićete redirektovani na njihov sajt, jer bismo mi vaš novac potrošili na nešto drugo… šalimo se, naravno! Sve novčane transakcije idu preko njihovog super-sigurnog sistema, mi smo samo “izlog”. Znaćete da ste pravom mestu po tome što videti naš logo i to ovako:

4. Zašto su ulaznice na ovim sajtovima skuplje nego na zvaničnim? 

Zato što vam pružaju mogućnost da kupite sve ulaznice za atrakcije u Rimu na jednom mestu (ponekad i sa popustom u kombiniaciji sa drugim), i sve su tipa skip-the-line (preskačete red i ulazite bez čekanja na kupovinu ulaznica na biletarnici). Dosta često nećete moći da nađete ulaznice na zvaničnim sajtovima muzeja i spomenika, pa vam je jedino rešenje da ih nabavite na ovaj način. 

I ne samo to! Za vas smo odabrali samo one ulaznice ili usluge za koje mislimo da vrede da se kupe/rezervišu unapred, a za neke imamo, čak i ekskluzivu (podzemlje Trga Navona)! Plus, uz svaku kupljenu ulaznicu imate:

✓ Korisničku službu 24/7 od strane Tiqets/ Get Your Guide-a
✓ Ulaznice na telefonu (štedimo papir!)
✓ Širok izbor načina plaćanja (Visa, Master Card, American Express, PayPal, Maestro…)

Ostavite odgovor

Sadržaj zaštićen kopirajtom.

Nije lepo kopirati tuđe tekstove!