Turističke informacije | Ture | Ulaznice za znamenitosti

O nama

Portal www.vodickrozrim.info je prvi i jedini portal u regionu posvećen gradu Rimu i na Internetu postoji od juna 2005. godine. Prvobitno zamišljen kao blog o zanimljivostima o Rimu, danas je dostigao dimenzije portala na kojem mogu da se nađu ne samo kompletni vodiči za Rim, već i druge gradove Italije. Informacije koje plasiramo na našem portalu su uvek ažurirane, relevantne i pouzdane, pošto imamo sedište u Rimu, kao i ceo naš tim.

Oglašavanje na našem portalu

Ako vidite sebe i svoj interes ili interes vaše firme u bilo kom segmentu našeg rada, kontaktirajte nas.

Autorska prava

Portal www.vodickrozrim.info je vlasnik autorskih i srodnih prava nad objavljenim sadržajima (uključujući autorske tekstove, fotografije, multimedijalne sadržaje, baze podataka i programski kod), a neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatraće se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi (i uredno ih pišemo).

Ukoliko ste dobili dozvolu da prenosite sadržaj objavljen na www.vodickrozrim.info, u obavezi ste da nedvosmisleno i na vidnom mestu označite www.vodickrozrim.info kao izvor sadržaja. Ako se sadržaj sa www.vodickrozrim.info prenosi na drugi digitalni medij, taj sadržaj mora da se referiše na tačnu web adresu (link) ka www.vodickrozrim.info.

Sadržaji koji su dostavljeni od strane korisnika: portal www.vodickrozrim.info polazi od pretpostavke da je dostavljeni sadržaj autorsko delo korisnika. Prihvatanjem Uslova korišćenja, korisnici su saglasni da www.vodickrozrim.info može dostavljeni sadržaj objaviti na portalu. Ukoliko je korisnik prekršio autorsko pravo trećeg lica, svu odgovornost snosi sam, a www.vodickrozrim.info će nakon prijema obaveštenja o kršenju autorskog prava ukloniti naznačeni sadržaj do razrešenja spora. Portal www.vodickrozrim.info ne odgovara za dalju distribuciju ovog sadržaja putem drugih medijskih kanala i platformi koji su na bilo koji način povezani sa Portalom.

 

 

 

Sadržaj zaštićen kopirajtom.

Nije lepo kopirati tuđe tekstove!