Najbogatiji vodič kroz Rim u regionu

O nama

Portal www.vodickrozrim.info je prvi i jedini portal u Srbiji i regionu posvećen gradu Rimu. Nastao je kao potreba da se sve većem broju turista koji svakodnevno posećuju Rim, kao i onima koji žive u njemu, pruži što veći broj informacija na našem jeziku. Naš cilj je da pružimo interesantne, relevantne i pouzdane informacije o prestonici Italije i jednom od najlepših gradova na svetu.

Vodič kroz Rim je neprofitabilan sajt i na Internetu postoji od juna 2005. godine. Prvobitno zamišljen kao blog o zanimljivostima o Rimu, danas je dostigao dimenzije portala na kojem mogu da se nađu ne samo turističke informacije već i podaci iz istorije i kulture Rima na dopadljiv i nesuvoparan način.

Naš tim

Ivana B. – osnivač, glavni urednik i jedini vlasnik portala. Diplomirani inženjer pejzažne arhitekture sa desetogodišnjim iskustvom u veb dizajnu i pisanju za veb.

Tamara P. – magistar istorije umetnosti. Specijalizovana za sve ono što je lepo u Rimu, ima poseban dar za gastro-turizam i rimsku kuhinju.

Alberto B. – diplomirani pravnik, smoelijer i ljubitelj fudbala. Savetnik za eno-turizam u Rimu, u slobodno vreme piše tužbe onima koji krše pravila korišćenja ovog sajta. 🙂

izzetta – žena iz senke.

Portal  www.vodickrozrim.info ima mnogobrojne saradnike u regionu i Italiji kojima je jedno zajedničko samo jedno: ljubav prema Rimu. Naša e-pošta info@vodickrozrim.info je dostupna je svima koji žele da učestvuju u kreiranju sadržaja na portalu. Ako mislite da nešto propuštamo, obavestite nas, pošaljite nam vest koju nemamo i mi ćemo je rado objaviti.

Hvala što nas posećujete!

Autorska prava

Portal www.vodickrozrim.info je vlasnik autorskih i srodnih prava na objavljenim sadržajima (uključujući autorske tekstove, fotografije, multimedijalne sadržaje, baze podataka i programski kod), a neovlašćeno korišćenje bilo kog dela Portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatraće se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Ukoliko drugi mediji prenose sadržaj objavljen na www.vodickrozrim.info, u obavezi su da nedvosmisleno i na vidnom mestu označe www.vodickrozrim.info kao izvor sadržaja. Ako se sadržaj sa www.vodickrozrim.info prenosi na drugi digitalni medij, taj sadržaj se mora referisati na tačnu web adresu (link) ka www.vodickrozrim.info. Portal polazi od pretpostavke da je dostavljeni sadržaj autorsko delo korisnika.

Prihvatanjem Uslova korišćenja, korisnici su saglasni da www.vodickrozrim.info može dostavljeni sadržaj objaviti na sajtu. Ukoliko je korisnik prekršio autorsko pravo trećeg lica svu odgovornost snosi sam, a www.vodickrozrim.info će nakon prijema obaveštenja o kršenju autorskog prava ukloniti naznačeni sadržaj do razrešenja spora.

Portal www.vodickrozrim.info ne odgovara za dalju distribuciju ovog sadržaja putem drugih medijskih kanala i platformi koji su na bilo koji način povezani sa Portalom.

[ccf_form id=“86″]

Sajt www.vodickrozrim.info je nezavisni sajt čiji je osnivač, glavni urednik i jedini vlasnik Ivana Bubanj.