Turističke informacije | Ture | Ulaznice za znamenitosti

O nama

Portal www.vodickrozrim.info je prvi i jedini portal u regionu posvećen gradu Rimu (ko ne veruje – neka gugla) i na Internetu postoji od juna 2005. godine. Prvobitno zamišljen kao blog o zanimljivostima o Rimu, danas je dostigao dimenzije portala na kojem mogu da se nađu ne samo kompletni vodiči za Rim, već i druge gradove Italije. Sve naše informacije su, naravno,  interesantne, relevantne i pouzdane, pošto živimo u Rimu, jednom od najlepših gradova na svetu (nama je najlepši, a vi kako hoćete). Ako ste simpatični i lepo nas pitate, možemo i da vam obezbedimo vodiča, vozača koji će da vas pokupi na aerodromu ili ime restorana gde prave najbolju karbonaru.

Naš tim

Ivana diplomirani inženjer pejzažne arhitekture i outdoor vodič. Voli sve što je zeleno i vodi po takvim mestima, od prirode do hrane. Osnivač, glavni urednik, fotograf i jedini vlasnik portala.
Tamara – magistar istorije umetnosti. Specijalizovana za sve što je lepo, ume da dočara 3000 godina istorije Rima u jednom danu. Ima poseban dar za gastro-turizam i rimsku kuhinju. I ona ponekad okine koju fotku za portal.
Draganadiplomirani  slikar primenjene umetnosti, ima Vatikan u malom prstu. Vatikanski muzej, Sikstinska kapela i Bazilika Svetog Petra su joj druga kuća gde rado voli da vodi sve koje zanimaju vatikanske tajne.

Naše statistike

Otkako smo lansirali ozbiljnu verziju ovog sajta (januar 2017), naša čitanost se znatno povećala (logično!) i broj onih koji nas čitaju i prate na društvenim mrežama (Fejsbuk i Instagram). Kako to izgleda u brojkama? Evo, ovako:

  • 400+ 800+ 1000+ čitalaca dnevno na portalu
  • 20.000 35.000 organski rič po objavi na Fejsbuku (kad pišemo o hrani ili delimo nešto besplatno)
  • 1000+ (and counting) mejling lista 
  • pominju nas na Vikipediji na više mesta kao pouzdan izvor informacija 😎

Oglašavanje na našem portalu

Ako vidite sebe i svoj interes ili interes vaše firme u bilo kom segmentu našeg rada, tu smo da se dogovorimo: info@vodickrozrim.info.

Autorska prava

Sad ozbiljno: portal www.vodickrozrim.info je vlasnik autorskih i srodnih prava nad objavljenim sadržajima (uključujući autorske tekstove, fotografije, multimedijalne sadržaje, baze podataka i programski kod), a neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatraće se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi (i uredno ih pišemo).

Ukoliko ste dobili dozvolu da prenosite sadržaj objavljen na www.vodickrozrim.info, u obavezi ste da nedvosmisleno i na vidnom mestu označite www.vodickrozrim.info kao izvor sadržaja. Ako se sadržaj sa www.vodickrozrim.info prenosi na drugi digitalni medij, taj sadržaj mora da se referiše na tačnu web adresu (link) ka www.vodickrozrim.info.

Sadržaji koji su dostavljeni od strane korisnika: portal www.vodickrozrim.info polazi od pretpostavke da je dostavljeni sadržaj autorsko delo korisnika. Prihvatanjem Uslova korišćenja, korisnici su saglasni da www.vodickrozrim.info može dostavljeni sadržaj objaviti na portalu. Ukoliko je korisnik prekršio autorsko pravo trećeg lica, svu odgovornost snosi sam, a www.vodickrozrim.info će nakon prijema obaveštenja o kršenju autorskog prava ukloniti naznačeni sadržaj do razrešenja spora. Portal www.vodickrozrim.info ne odgovara za dalju distribuciju ovog sadržaja putem drugih medijskih kanala i platformi koji su na bilo koji način povezani sa Portalom.

www.vodickrozrim.info je nezavisni informativni portal u vlasništvu Ivane Bubanj.