Najbogatiji vodič kroz Rim u regionu

Obilazak Rima u jednom danu + atrakcija iznenađenja

Vreme čitanja: 1 minut

Obilazak Rima u jednom danu – pešački obilazak atrakcija Koloseum – Rimski forum – Trg Venecija i Kapitol (sa obilaskom statue Vučice, Romula i Rema, simbola Rima)  –  Fontana di Trevi  –  Španski trg – Panteon (sa posetom najstarijoj kafeteriji „Tazza d’Oro“ i konzumacijom najbolje kafe u gradu na rimski način*) – Trg Navona – karakteristični trg/pijaca Kampo de Fijori + atrakcija iznenađenja*. Slobodno vreme u istorijskom i trgovačkom centru grada. Obilazak ne predviđa ulazak u Koloseum.

Trajanje: 4,5 sata
Vreme i mesto polaska: po dogovoru
Šta je uključeno: vodič na srpskom jeziku, kafa/kapućino
Minimum učesnika: 2

Pošaljite upit 

Uz vašu poruku možete dodati i informacije kao što su: dan i vreme za koji želite turu, uzrast dece, prisustvo osoba sa posebnim potrebama i slično.

* Promotivne ture ne uključuju konzumaciju kafe i atrakciju izenađenja. Više o promotivnim turama u našoj Facebook grupi Moj vodič kroz Rim.

Povezano

Komentari

Komentari

Dopalo vam se ovo što ste pročitali? Želite da budete uvek u toku sa dešavanjima u Rimu? Pratite Vodič kroz Rim na Fejsbuku


2 Comments

  • Vesna Polomac Lazić

    Prošle nedelje sam sa sestrom i decom bila u Rimu i koristili smo uslugu Rim za jedan dan. Naš vodič je bila predivna Tamara, istoričar umetnosti koja živi u Rimu.

    Imamo samo reči hvale, i puno poštovanja za ono što nam je ispričala i pokazala. Način njenog rada bio je potpuno prilagođen nama (imali smo u grupi dve tinejdžerke i mlađu devojčicu) i tempo i sve je napravljeno tako da vidimo što više, a da se umorimo što manje.
    Tamara veoma poznaje i veoma voli Rim, imali smo veliku sreću da je imamo za vodiča.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *