Turističke informacije | Ture | Ulaznice za znamenitosti

Obilazak Rima u jednom danu

Da li grad koji NIJE sagrađen u jednom danu MOŽE da se vidi u jednom danu? Naravno da ne. Ali ako krenete sa nama u jednu šetnju kroz prostor i vreme, od Koloseuma do Trga Navona, preko Rimskih foruma, Fontane di Trevi i Panteona, dočaraćemo vam skoro 3000 godina istorije ovog jedinstvenog grada. Ne brinite, tokom šetnje ćemo se povremeno vraćati u sadašnjost zbog nekih bitnih “simbola” današnjeg Rima: pice, sladoleda i kafe.

Tip ture: individualna pešačka (vodič vodi samo vas)

Ulaznice: nisu potrebne
Trajanje: 3 – 3.5 sata
Vreme i mesto polaska: po dogovoru
Šta je uključeno: vodič na srpskom/hrvatskom jeziku
Minimum učesnika: 2 odrasle osobe  
Period: cele godine
Šta vam je potrebno na turi: udobna odeća i obuća (patike), voda ili prazna flaša (napunićete je na jednoj od bezbrojnih fontana u gradu), užina (ako vodite decu), kišobran/šešir/kapa (u zavisnosti od vremenskih prilika) 

Obilazak obuhvata:

Obilazak ne obuhvata:

 • ulazak u Koloseum, Rimski i Carski forum
 • ulazak u Panteon vikendom i praznicima bez rezervacije 

Pošaljite upit 

Sve ture su individualne (vodič vodi samo vas), eventualne ulaznice nabavljate samostalno online.
odaberite broj učesnika uzrasta 6 i više godina
odaberite broj učesnika uzrasta 6 i više godina
odaberite broj učesnika uzrasta 6 i više godina
odaberite broj učesnika uzrasta 6 i više godina
odaberite broj učesnika uzrasta 6 i više godina
Popunjavanjem ovog obrasca slažete se sa našom politikom privatnosti.

8 Comments

 • Vesna Polomac Lazić

  Prošle nedelje sam sa sestrom i decom bila u Rimu i koristili smo uslugu Rim za jedan dan. Naš vodič je bila predivna Tamara, istoričar umetnosti koja živi u Rimu.

  Imamo samo reči hvale, i puno poštovanja za ono što nam je ispričala i pokazala. Način njenog rada bio je potpuno prilagođen nama (imali smo u grupi dve tinejdžerke i mlađu devojčicu) i tempo i sve je napravljeno tako da vidimo što više, a da se umorimo što manje.
  Tamara veoma poznaje i veoma voli Rim, imali smo veliku sreću da je imamo za vodiča.

 • milorad

  Poruka za sve one koji bi htjeli da u kratkom roku sa malom djecom upoznaju RIm da je vodič neophodan. Ako imate sreće da to bude Tamara onda će te tek biti oduševljeni gradom. Mi smo bili mala grupa od 2 mame i 2 tate i 5 djece od 4 do 9 godina i mislili smo da za jedno prijepodne ne možemo ništa saznati o Rimu. Na sreću, prevarili smo se i ostali u čuđenju kako se na jedan dopadljiv, lijep i situaciji prilagodljiv način može odraditi tura po gradu. Puno informacija, puno detalja, bez umora, bez viška priča a sa puno šarma. Puno pozdrava za Tamaru, hvala i Ivani i zaista ih preporučujemo svima i zakazujemo ponovno druženje sa Tamarom ako se vratimo u Rim :).
  Srdačan pozdrav

 • Nera

  Sve pohvale Tamari, vodiču izuzetnoga znanja, pozitivne energije i posvećenosti, koja je obilazak Rima pretvorila u prelep doživljaj. Sjajna organizacija, besprekorna komunikacija i logistika tokom putovanja. Pozdrav od 3 Beograđanke.

Ostavite odgovor

Sadržaj zaštićen kopirajtom. Nema krađe, ok?

Nije lepo kopirati tuđe tekstove!