Turističke informacije | Ture | Ulaznice za znamenitosti

Obilazak Rima u jednom danu

Da li grad koji NIJE sagrađen u jednom danu MOŽE da se vidi u jednom danu? Naravno da ne. Ali ako krenete sa nama u jednu šetnju kroz prostor i vreme, od Koloseuma do Trga Navona, preko Rimskih foruma, Fontane di Trevi i Panteona, dočaraćemo vam skoro 3000 godina istorije ovog jedinstvenog grada. Ne brinite, tokom šetnje ćemo se povremeno vraćati u sadašnjost zbog nekih bitnih “simbola” današnjeg Rima: pice, sladoleda i kafe🍕🍦☕️

Čekamo vas! 👇

Obilazak Rima u jednom danu – pešački obilazak atrakcija Koloseum – Rimski forum – Trg Venecija i Kapitol (sa obilaskom statue Vučice, Romula i Rema, simbola Rima)  –  Fontana di Trevi  – Panteon – Trg Navona . Slobodno vreme u istorijskom i trgovačkom centru grada. Obilazak ne predviđa ulazak u Koloseum.

Trajanje: 4 sata
Vreme i mesto polaska: po dogovoru
Šta je uključeno: vodič na srpskom jeziku
Minimum učesnika: 2
Period: cele godine

Pošaljite upit 

Popunjavanjem ovog obrasca slažete se sa našom politikom privatnosti.

8 Comments

 • Vesna Polomac Lazić

  Prošle nedelje sam sa sestrom i decom bila u Rimu i koristili smo uslugu Rim za jedan dan. Naš vodič je bila predivna Tamara, istoričar umetnosti koja živi u Rimu.

  Imamo samo reči hvale, i puno poštovanja za ono što nam je ispričala i pokazala. Način njenog rada bio je potpuno prilagođen nama (imali smo u grupi dve tinejdžerke i mlađu devojčicu) i tempo i sve je napravljeno tako da vidimo što više, a da se umorimo što manje.
  Tamara veoma poznaje i veoma voli Rim, imali smo veliku sreću da je imamo za vodiča.

 • milorad

  Poruka za sve one koji bi htjeli da u kratkom roku sa malom djecom upoznaju RIm da je vodič neophodan. Ako imate sreće da to bude Tamara onda će te tek biti oduševljeni gradom. Mi smo bili mala grupa od 2 mame i 2 tate i 5 djece od 4 do 9 godina i mislili smo da za jedno prijepodne ne možemo ništa saznati o Rimu. Na sreću, prevarili smo se i ostali u čuđenju kako se na jedan dopadljiv, lijep i situaciji prilagodljiv način može odraditi tura po gradu. Puno informacija, puno detalja, bez umora, bez viška priča a sa puno šarma. Puno pozdrava za Tamaru, hvala i Ivani i zaista ih preporučujemo svima i zakazujemo ponovno druženje sa Tamarom ako se vratimo u Rim :).
  Srdačan pozdrav

 • Nera

  Sve pohvale Tamari, vodiču izuzetnoga znanja, pozitivne energije i posvećenosti, koja je obilazak Rima pretvorila u prelep doživljaj. Sjajna organizacija, besprekorna komunikacija i logistika tokom putovanja. Pozdrav od 3 Beograđanke.

Ostavite odgovor