Turističke informacije | Ture | Ulaznice za znamenitosti

Ulaznice za Koloseum, Palatin i Rimski forum (+ arena)

Park Koloseum (Parco Colosseo)

Sve ulaznice za Park Koloseum (koji obuhvata Koloseum, Palatin i Rimski forum) su tipa skip-the-line digitalnog formata. Sa njima ćete moći nonšalantno da preskočite kilometarski red na biletarnici i dođete direktno na jedan od prioritetnih ulaza sa ulaznicom na vašem pametnom telefonu. Tu vas čeka kratka kontrola, pa vam ne preporučujemo da nosite koplja i slične metalne predmete (togu možete).

Sa ovim ulaznicama možete da obiđete samo 1. i 2. nivo Koloseuma (tzv. First Ring) a sa onima sa naznakom + Arena Floor i arenu. Ulaznice sa naznakom + Belvedere su isključivo uz pratnju zvaničnog vodiča na engleskom jeziku i omogućavaju vam pristup 4. i 5. spratu Koloseuma (za više informacija pročitajte naš članak o Koloseumu).

Imajte u vidu da je Koloseum odvojen od Palatina i Rimskog foruma, pa ćete, avaj, morati dva puta da prolazite kroz ove kontroleNije dozvoljen unos torbi i kofera, jer ne postoji mesto za ostavljanje prtljaga.

Koloseum - skip-the-line ulaznice

Preskočite red i obiđite Koloseum, Rimski forum i Palatin samostalno (Koloseum, Palatin i Rimski forum – ulaznice sa prioritetom skip-the-line) ili uz video-vodiča (Koloseum sa video-vodičem, Palatin i Rimski forum – ulaznice sa skip-the-line). Ulaznica last-minute vam daje pravo na prioritetan ulaz, asistenciju od strane osoblja ako vam negde zapne i besplatan Wi-Fi. 👇

Koloseum - kombinovane skip-the-line ulaznice

Ako želite da jednim “udarcem” dobijete više karata sa kojima ne morate da čekate ni u jednom redu, ili vam pešačenje nije jača strana, onda su kombinovane ulaznice muzeji + prevoz za vas! Iskombinujte obilazak Koloseuma sa prevozom (Roma Pass) ili obilaskom drugih znamenitosti (Vatikanski muzej i Bazilika Svetog Petra). 

Ostavite odgovor

Sadržaj zaštićen kopirajtom. Nema krađe, ok?

Nije lepo kopirati tuđe tekstove!