Turističke informacije | Ture | Ulaznice za znamenitosti

Transfer od/do rimskog aerodroma sa šoferom (NCC)

ko ne voli da po njega dođe livrejisani šofer u crnom mercedesu
Ko ne voli da po njega dođe livrejisani šofer u crnom mercedesu?

Grad Rim ima dva aerodroma, jedan veći u gradiću Fiumicino (Fjumićino), poznat još i pod imenom Leonardo Da Vinci i drugi, manji, u mestu Ciampino (Ćampino), manje poznat pod imenom G. B. Pastine (Giovan Battista Pastine). Već smo pisali o najjeftinijim načinima za transfer sa aerodroma Fiumicino (FCO), kao i za aerodrom Ciampino (CIA), ali nismo nikad pomenuli transfer od/do rimskog aerodroma sa šoferom (NCC).

Šta je NCC i zašto može da vam se više isplati od taksija (voza, autobusa…)?

NCC znači “Noleggio Con Conducente”, odnosno servis prevoza sa šoferom. U nekim prilikama će vam se više isplatiti transfer od/do rimskog aerodroma sa šoferom, nego nekim drugim sredstvom (uključujući i taksi, voz, autobus). Kako je to moguće? Jednostavno: ako vas je, recimo, 4 u grupi, vozom ćete platili 48 € i to od aerodroma u Fjumićinu do stanice Termini, dok biste sa šoferom platili isto toliko ali od aerodroma od hotela. Plus, uštedećete na vremenu i cimanju sa koferima do Terminija. Uostalom, budimo realni: ko ne voli da po njega dođe livrejisani šofer u crnom mercedesu?

Ako je vaša grupa veća, tarife su, proporcionalno, niže. Evo koliko ćete platiti na relaciji aerodrom Fjumićino – hotel: 50 € za 4 osobe (12 € po osobi), 65 € za 7 osoba (9.30 € po osobi), 70 € za 8 osoba (8.75 € po osobi).

Podsećamo da voz aerodrom – Termini košta 14 €, autobus 6-7 € na istoj relaciji, plus trošak da se prebacite do hotela.

I to nije sve: sa ovim servisom možete da rezervišete i prevoz iz luke Civitavecchia, od jednog hotela do drugog, od železničke stanice do druge i slično.

Uostalom, uverite se i sami: kliknite na donji link, proverite cenu i bukirajte odmah! 👇

Transfer od/do rimskog aerodroma sa šoferom (NCC)

Servis NCC je u saradnji sa partnerskom agencijom Civitatis.

Možda će vas zanimati i…

Ostavite odgovor