Turističke informacije | Ture | Ulaznice za znamenitosti

Zoomarine – akvapark u okolini Rima (Torvajanica)


Foto: Zoomarine

Prvobitno delfinarijum i mali akva-park, Zoomarine je danas i najvažniji edukativni park u regiji Lacio. Pruža veliki broj atrakcija ne samo za decu već i za nas, matore. Oko 600.000 posetilaca godišnje dolazi zbog predstava sa delfinima, fokama, morskim lavovima, ali i papagajima i pticama grabljivicama, pa što ne biste i vi? Pored životinja, u ovom parku možete da uživate i u bazenima sa toboganima za male i velike, rolerkosterima, prskalicama. Posebno je zanimljiv deo gde se izvode akrobatski skokovi u vodu i simulacija serfa na vodi.

Zoomarine, prvobitno delfinarijum i mali akva-park, danas je vodeći edukativni park u regiji Lacio. Ovaj park ne nudi samo atrakcije za decu, već i za odrasle. Oko 600.000 posetilaca godišnje dolazi zbog predstava sa delfinima, fokama, morskim lavovima, ali i zbog papagaja i ptica grabljivica. Pored životinja, park nudi bazene sa toboganima za sve uzraste, rolerkostere, prskalice i atraktivne akrobatske skokove u vodu i simulacije surfovanja na vodi.

Zoomarine: Ulaznice skip-the-line

Zoomarine se nalazi u Torvajanici, oko 45 km udaljenom od Rima. Ako imate sopstveni automobil, vrlo lako ćete ga pronaći. Ali ako nemate… moramo vam priznati da nije baš jednostavno stići do njega gradskim prevozom. Tokom letnje sezone, gužve, vrućina i čekanje u redu za ulaznice mogu biti iscrpljujući. Iako ih možete kupiti na ulazu, to može biti izazov, posebno tokom letnjih meseci koji u ovom delu Italije traju od početka maja do kraja oktobra. Rešenje? Paket ulaznica bez čekanja.


Adresa: Via dei Romagnoli, 00040 Torvaianica
Radno vreme: 10.00 – 19.00, 1. januar – 31. oktobar
(za detaljnije informacije o radnom vremenu www.zoomarine.it)


Ostavite odgovor

Sadržaj zaštićen kopirajtom.

Nije lepo kopirati tuđe tekstove!