Turističke informacije | Ture | Ulaznice za znamenitosti

Gde ostaviti prtljag u Rimu – aplikacija LuggageHero koja će vas spasiti

Foto: QuirkyLiza & MikesPhotos/PixaBay

Često nas pitate gde ostaviti prtljag u Rimu na nekoliko sati, jer ste u prolazu, morate rano da napustite sobu ili možete u nju kasno da uđete i ne znate šta s koferima. Konačno smo našli nekog ko može da vas spasi po tom pitanju: LuggageHero.

Šta je LuggageHero?

LuggageHero je mreža od preko 50 objekata raštrkanih po celom gradu u koje možete nonšalantno da ubacite vaš prtljag i ostavite ga na sigurnom na nekoliko sati a, bogami, i dana. Ovi objekti se nalaze uglavnom na tačkama ukrštanja raznih vidova prevoza, kao što su glavna železnička stanica 📍Termini, sporedne železničke i metro stanice 📍Tiburtina, Ostiense, Ottaviano, Porta San Paolo.  Naći ćete ih i na drugim važnim mestima u koja ne možete da uđete sa prtljagom i odložite ga, Vatikanu ili Koloseumu, na primer.

Punktovi ovog „heroja prtljaga“ su pažljivo odabrani i sertifikovani hoteli, kafići i prodavnice. U svakom punktu se nalazi osoblje obučeno da skladišti prtljag prema strogim kriterijumima ove aplikacije, dakle nema mesta za improvizaciju (koje se svi pomalo plašimo kada su Italijani u pitanju). I, što je najbolje, nikad vam niko od osoblja neće tražiti da nešto platite – sve ide preko platforme LuggageHero! Toliko je jednostavna za upotrebu, da je prosto nemoguće naći lakše rešenje za problem gde ostaviti prtljag u Rimu.

Kako radi LuggageHero?

Rezervišite onlajn i dobićete sva uputstva putem e-pošte

Ostavite prtljag na jednom od punktova 

Uživajte u obilasku grada bez opterećenja!

Kao prvo, potrebno je rezervišete unapred mesto na kojem ćete ostaviti prtljag (ne brinite: u slučaju da se predomislite, možete da otkažete besplatno, bez „kaznenih poena“ ili novčane nadoknade). Za to vam je potrebno da imate pri ruci internet i mobilni telefon (ili tablet, kompjuter). Otvorite platfromu LuggageHero Rome i dozvolite da vas geolokalizuje (ili unesite ručno mesto na kojem biste želeli da ostavite prtljag). LuggageHero će vam odmah otvoriti mapu najbližih punktova. Odaberite onaj koji vam najviše odgovara po lokaciji i radnom vremenu. Jednom kada ste rezervisali mesto, sva dalja uputstva će vam stići mejlom

LuggageHero koristi tajmer za izračunavanje vremena skladištenja prtljaga. Kada budete stigli na punkt koji ste odabrali, sve što treba da uradite je da pokrentete tajmer na stranici za rezervaciju pritiskom na dugme START. Ne treba ništa da plaćate na licu mesta, jer će LugageHero zatim obraditi sve što je u vezi vašeg prtljaga na sledeći način:

1 €/h (+ 2 € naknada za rukovanje) po torbi i nikad više od 8 €/dan (5€/dan za svaki sledeći dan)

Svaka komad prtljaga je osiguran do 2.500 €

U ovom koraku nisu potrebni detalji plaćanja

Na svaki komad prtljaga koji budete depozitovali biće stavljena sigurnosna plomba. Ovaj korak je neophodan zbog osiguranja prtljaga, a samo ono što je osigurano – osigurano je!

Plaćate samo za potrošene sate. Tajmer skladištenja osigurava da plaćate samo onoliko sati koliko realno budete držali prtljag na skladištenju.

Pre nego što budete mogli da preuzmete prtljag, moraćete da zaustavite tajmer skladištenja. Pristupite stranici za rezervacije i jednostavno kliknite na dugme STOP

Da biste preuzeli prtljag, potrebno je da pokažete osobi zaposlenoj na punktu potvrdu o preuzimanju koju ćete dobiti na stranici rezervacije nakon zaustavljanja tajmera. I to je to!

Zašto baš LuggageHero a ne neko drugi?

Nema skrivenih troškova: 1 €/h (+ 2 € naknada za rukovanje) po prtljagu i nikad više od 8 €/dan. Plaćate samo potrošeno vreme. Ne plaćate ništa ako ste rezervisali pa odustali!
Ako prtljag ostane duže od 24 sata
: biće vam naplaćeno najviše 8 € (uključujući i naknadu za rukovanje od 2 €) po torbi za prvi dan i 5 € za svaki sledeći dan.
Naknada za rukovanje: iznos koji pokriva korišćenje jednokratnih sigurnosnih plombi.
Vaš prtljag je osiguran: u slučaju oštećenja, gubitka ili krađe, svaki vaš komad prtljaga je osiguran do 2500 €.
Korisnička podrška: 24/7.

Gde rezervisati? Ovde!
👇

Ostavite odgovor

Nije lepo kopirati tuđe tekstove!