Turističke informacije | Ture | Ulaznice za znamenitosti

Zoomarine – akvapark u okolini Rima (Torvajanica)


Foto: Zoomarine

Prvobitno delfinarijum i mali akva-park, Zoomarine je danas i najvažniji edukativni park u regiji Lacio. Pruža veliki broj atrakcija ne samo za decu već i za nas, matore. Oko 600.000 posetilaca godišnje dolazi zbog predstava sa delfinima, fokama, morskim lavovima, ali i papagajima i pticama grabljivicama, pa  što ne biste i vi? Pored životinja, u ovom parku možete da uživate i u bazenima sa toboganima za male i velike, rolerkosterima, prskalicama. Posebno je zanimljiv deo gde se izvode akrobatski skokovi u vodu i simulacija serfa na vodi.
[envira-gallery id=”2150″]

Zoomarine: Ulaznice skip-the-line + prevoz iz Rima 👇


Zoomarine se nalazi u Torvajanici, na oko 45 km udaljenom gradiću od Rima. Ako imate sopstveni automobil, naći ćete ga vrlo jednostavno. Ali ako nemate… Slagaćemo vas ako vam kažemo da je do njega lako doći nekim gradskim prevozom, pogotovo ako idete sa decom nižeg uzrasta.

U toku letnje sezone može da vam “prekipi” od vrućine, gužve i reda za ulaznice. Ah da: ulaznice! Kao i za većinu parkova zabave, možete da ih kupite na licu mesta, ali to baš i nije dobra ideja ako obilazite park u letnjoj sezoni koja u tom delu Italije traje od početka maja do kraja oktobra. Rešenje? Paket ulaznice skip-the-line + prevoz iz Rima i mirni ste.

NAŠ SAVET:
Ne krećite u ovaj zabavni park bez kupaćeg kostima, jer nećete odoleti da se ne pridružite delfinima.

Adresa: 📍 Via dei Romagnoli, 00040 Torvaianica
Radno vreme: 10.00 – 19.00, 1. januar – 31. oktobar
(za detaljnije informacije o radnom vremenu www.zoomarine.it)


Ostavite odgovor

Sadržaj zaštićen kopirajtom. Nema krađe, ok?

Nije lepo kopirati tuđe tekstove!