Turističke informacije| Ture po Rimu i Italiji | Ulaznice za atrakcije

Osvojite unikatni papin Lamborgini kupe i boravak u Rimu u hotelu sa 4 zvezdice

Zvuči neverovatno, ali je, ipak, istinito: papin unikatni Lamborgini (ne Lambordžini, uzgred) „Huracan Coupe“ može da osvoji na lutriji bilo ko, pa i vi. Ali kako, KAKO? Ovako: dovoljno je da izvršite donaciju od minimum 25 $ da biste stekli pravo da budete izvučeni. Ali, otkud papin auto na nekom sajtu, pitate se?

Osvojite papin Lamborgini kupe donirajući u dobrotvorne svrhe


Papa Frančesko potpisuje Lamborginija (foto: Omaze.com)

Kada je u novembru 2017. Lamborgini poklonio unikatni auto papi Frančesku, isti je odmah rešio da ga proda na aukciji i zarađeni novac da u dobrotvorne svrhe. Pre toga je stavio svoj potpis na auto, da bi ga učnio još vrednijim. Tako je elegantni beli Lamborgini sa zlatnim prugama (da bi se slagao sa vatikanskom zastavom) završio na Softbijevoj aukciji i bio prodan u Monaku u maju 2017. Međutim, finalni kupac nije uspeo da isplati svih 800.000 američkih dolara i tako se auto ponovo našao na aukciji.


(foto: Omaze.com)

Kompanija Lamborgini je rešila da, ovog puta, pruži priliku da bilo ko (a ne samo bogataši) osvoji ovaj zaista jedinstveni automobil i stavila ga na prodaju putem lutrije na Omaze-u. Ovaj sajt se bavi prodajom predmeta i usluga poznatih ličnosti, od kojih sav prihod ide u dobrotvorne svrhe (trenutno možete da osvojite i proslavu Nove godine sa bendom Maroon 5 u Las Vegasu ili da ručate uz šoping na Rodeo Drajvu sa glumicom Džulijom Roberts).


(foto: Lamborghini.com)

U slučaju da osvojite papinog Lamborginija, dobićete i avionske karte do Rima kao i boravak u hotelu sa 4 zvezdice. Ključeve automobila će vam na svečanoj ceremoniji u Vatikanu predati glavom i bradom papa Frančesko u prisustvu Stefana Domenikalija, direktora Lamborginija. A gde će otići novac svih onih koji budu učestvovali u lutriji? Saznajte na zvaničnoj stranici lutrije:

https://www.omaze.com/experiences/pope-francis-lamborghini

Ostavite odgovor